Indonezija – Jakarta je na voljo po zelo ugodni ceni že od 310 EUR naprej. Lahko se odločite in raziskujete glavni otok Jawa, ali pa ” skočite ” na Bali.

jakarta

Benetke – Indonezija – Benetke

Indonezija je sedaj dosegljiva za ugodnih 310 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkah. Cena velja za povratni let Benetke – Jakarta – Benetke v obdobju od 25. oktober do 14. november. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

jakarta

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za turistična potovanja do 30 dni. Informacije dobite TUKAJ.

(Visited 668 times, 1 visits today)
0