Urugvaj, je ena izmed najmanj obiskanih držav v Južni Ameriki s strani turistov. Vendar Urugvaj ponuja ogrmno, tako da ga je vredno obiskati. Je pa v tem tudi nekaj dobrega, saj je zato Urugvaj toliko bolj eksotočen, in kot nalašč za tiste, ki radi obiskujete države, kjer še ni masovnega turizma.

urugvaj

Benetke – Urugvaj – Benetke

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: KLM, Gol Transportes Aéreos

 Število prestopov: 2

Kraji prestopa: Amsterdam: 1h 15m, Sao Paulo: 2h 35m v smeri proti Urugvaju.

Sao Paulo: 4h 50m, Amsterdam: 3h 25m v smeri proti Benetkam.

Urugvaj lahko sedaj obiščete za super ugodnih 386 EUR iz nam bližnjega letališča v  Benetkah. Cena velja za povratni let Benetke – Montevideo  – Benetke v obdobju od 24. januarja do 08. februarja. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

urugvaj

Na voljo pa so tudi drugi ugodni termini za obisk Urugvaja, ki so navedeni spodaj:

Od 22. november do 04. december za 453 EUR.

Od 21. januar do 12. februar za 491 EUR.

Od 06. do 17. marec za 479 EUR. 

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom vizum ni potreben do 3 mesecev. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 205 times, 1 visits today)
0