Filipini so zagotovo ena izmed tistih destinacij, ki jih enostavno morate enkrat v življenju obiskati. Ali ste vedeli, da Filipine sestavlja 7. 107 otokov? Med njimi pa so najbolj popularni Bohol, Cebu, Borocay in zadnje čase vedno bolj Palawan.

filipini

Benetke – Filipini – Benetke

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: China Southern Airlines

Število prestopov: 2

Kraj prestopa: Paris: 1h 00m, Guangzhou: 3h 50m v smeri proti Filipinom.

Guangzhou: 2h 50m, Paris: 6h 40m v smeri proti Benetkam.

Filipini so sedaj na voljo za ugodnih  348 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkah. Cena velja za povratni let Benetke – Manila – Benetke v obdobju od 03. do 12. oktober. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

filipini

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za bivanje do 30 dni. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 557 times, 1 visits today)
0