Nova akcija letalskih kart za počitnice v Zanzibaru in to z eno najboljših letalskih družb – Qatar Airways! Vključen tudi dodaten kos prtljage. Celoten aranžma z 9 nočitvami in vključenim zajtrkom že za fantastičnih 473 EUR na osebo (za dve osebi skupaj le 946 EUR).

Jesen ali zima na toplem, v Zanzibaru!

Tja in nazaj lahko poletite že za 392 EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Na sliki spodaj primer za termin med jesenskimi počitnicami in prazniki – od 23. oktobra do 2. novembra 2016 (392 EUR). V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Ugodne ene je možno najti za lete od septembra 2016 pa vse do junija 2017. Še nekaj ugodnih predlogov:

20. november – 29. november 2016 – 382 EUR

9. marec 2017 – 23. marec 2017 – 401 EUR

23. april – 1. maj 2017 – 401 EUR – prvomajski prazniki 2017

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Momondo, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Jesen v Zanzibaru - letalska karta

Namestitev in prevoz

Za Zanzibar smo poiskali tudi super ugodno možnost namestitve v terminu od 24. oktobra do 2. novembra 2016. V dobro ocenjeni namestitvi Malindi Guest House boste za 9 nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi odšteli samo 161 EUR za dve osebi skupaj (samo 82 EUR na osebo). Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Jesen v Zanzibaru - namestitev

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalskih karti iz Milana: 784 EUR
9 nočitev z zajtrkom v namestitvi za 2 osebi skupaj: 161 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 946 EUR (oziroma 473 EUR na osebo)

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

POMEMBNO – VIZUM:

Vizum je potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan oddaje vloge za vizum. Kako pridobite vizum in kje, si preberite TUKAJ.

Lonely Planet –Tanzanija

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 16,61 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

(Visited 933 times, 1 visits today)
0