Preživite jesen na Tajskem – gremo na Phuket! Povratna letalska karta iz Munchna vam je na voljo že za 369 EUR. Osem nočitev pa vam je v dobro ocenjeni namestitvi s 3* na voljo že za 58 EUR za dve osebi skupaj (29 EUR na osebo). Skupaj je cena aranžmaja za dve osebi torej 796 EUR oziroma 398 EUR na osebo. Preverite informacije v nadaljevanju zapisa.

Munchen – Phuket – Munchen

Na voljo je super ugodna ponudba za Phuket! Povratno letalsko vozovnico iz Munchna dobite že za 369 EUR (primer na sliki spodaj velja za termin od 27. septembra do 6. oktobra 2016). V ceni vozovnice je vključen en kos ročne prtljage in en kos “check-in” prtljage. Na voljo je ogromno terminov od septembra do decembra 2016. Še nekaj primerov ugodnih terminov:

4. oktober – 11. oktober 2016 – 369 EUR

13. november – 24. november 2016 – 369 EUR 

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Letalska karta - Phuket iz Munchna

Lonely Planet – Phuket

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Phuketu od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 8,34 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve v terminu od 28. septembra do 6. oktobra 2016– termin se sklada z zgornjim primerom letalske karte. Za 8 nočitev v dvoposteljni sobi dobro ocenjene namestitve 3* Arman Residence & Halal Restaurant boste odšteli samo 58 EUR za dve osebi (29 EUR na osebo, če bivata dva skupaj). TOP PONUDBA! Več o namestitvi najdete TUKAJ.

Namesitev - hotel 3 zvezdice Phuket

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalskih karti iz Munchna: 738 EUR
8 nočitev v namestitvi 3*  za 2 osebi skupaj: 58 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 796 EUR (oziroma 398 EUR na osebo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 852 times, 1 visits today)
0