Spektakularne puščave, čudovite gore in rajske plaže, to je Oman. Oman je prava izbira za tiste, ki želite videti obraz moderne Arabije s pridihom zgodovine. Radi poležavate na plaži? Ni problema, na voljo imate kar 2000 km obale. Tudi tisti bolj aktivni boste našli prostor zase, saj ima Oman čudovite gore, ki se jih splača raziskati.

oman

Ljubljana – Oman – Ljubljana

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Etihad Airways

Število prestopov: 2

Kraj prestopa: Beograd: 50min, Abu Dhabi: 1h 10m v smeri proti Omanu.

Abu Dhabi: 1h 15m, Beograd: 1h 55m v smeri proti Ljubljani.

Oman lahko obiščete za ugodnih 368 EUR iz našega domačega letališča na Brniku. Cena velja za povratni let Ljubljana – Muscat – Ljubljana v obdobju od 02. do 16. november. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

oman

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Brniku in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Vizum je potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan vstopa v Oman.

Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 246 times, 1 visits today)
0