Barbados – karibski otok z vsega skupaj nekaj več kot 200.000 prebivalci – ena izmed najbolj čudovitih destinacij v tem delu sveta vam ponuja fantastične plaže, raziskovanje pestrega podmorskega sveta in odlična golf igrišča.

barbados

Benetke – Barbados – Benetke

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Air Dolomiti, Condor

Število prestopov: 1

Kraj prestopa: Munich: 2h 50m v smeri proti Barbadosu.

Munich: 2h 35m v smeri proti Benetkam.

Barbados lahko obiščete za super ugodnih 398 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkah. Cena velja za povratni let Benetke – Bridgetown  – Benetke v obdobju od 12. do 19. november. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

barbados

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom vizum ni potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj za čas potovanja po Barbadosu. Več informacij najdete TUKAJ.

(Visited 499 times, 1 visits today)
0