Iran, dežela prijaznih in gostoljubnih ljudi. Navdušeni nad zgodovino ali pa ne zagotovo vas bodo prevzele številne ohranjene zgradbe, še iz časov, ko je bila Perzija svetovna velesila. Tudi ljubitelji treka ne boste razočarani, saj Iran ponuja, kar nekaj možnosti za čudovite izlete v gore.

Dunaj – Iran – Dunaj

Iz Dunaja lahko v Iran poletite le za 148 EUR. Primer na sliki velja za termin od 19.11. do 3.12.2016. Na voljo je ogromno terminov od oktobra 2016 do marca 2017. Še nekaj ugodnih terminov, ki smo jih našli:

22.10. – 5.11.2016 – 148 EUR – termin v času jesenskih počitnic

21.1. – 4.2.2017 – 150 EUR

25.2. – 12.3.2017 – 159 EUR

Prtljaga:
V ceni letalske karte imate vključen en kos ročne prtljage.

V kolikor boste iskali termin, ki vam najbolj ustreza vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi termini in poiščite najugodnejšo vozovnico.

Iran iz Dunaja za le 148 EUR povratna

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajoTUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenski državljani potrebujejo vizum za vstop v IranTuristični vizum za vstop do 14 dni z namenom turističnega obiska je možno pridobiti na naslednjih letališčih: Imam, Khomeini, Mehrabad, Shiraz, Tabriz in Mashhad. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 173 times, 1 visits today)
0