Pariz, mesto romantike, glasbe, umetnosti, kulture pa še kaj bi se našlo. Pariz je abolutno ena izmed “must see” destinacij. Zabavno dejstvo, ali ste vedeli da je v celem mestu samo en stop znak? Sedaj imate super priložnost, da božič preživite v Parizu.

pariz

Ljubljana – Pariz – Ljubljana

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Air France

Število prestopov: Direktni let

Trajanje leta: 1h 55m

Tja in nazaj lahko poletite že za 110 EUR iz našega domačega letališča na Brniku. Cena velja za direktni povratni let Ljubljana – Pariz – Ljubljana v obdobju od 23. do 27. december. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

pariz

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v enakem terminu kot zgoraj za letalske karte. V  dobro ocenjenem Perfect Hotel and Hostel, boste za 4 nočitve z vključenim zajtrkom odšteli samo 160 EUR za dve osebi skupaj. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

pariz

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Ljubljane : 220 EUR

4 nočitve z vključenim zajtrkom za 2 osebi skupaj: 160 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 380 EUR ( 190 EUR na osebo )

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Brniku in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 796 times, 1 visits today)
0