Vedno živahna Kuba, tokrat dosegljiva za SAMO 383 EUR iz nam bližnjega letalališča v Boloniji!

kuba

Bolonija – Kuba – Bolonija

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Air Dolomiti, Condor

Število prestopov: 1

Kraj prestopa: Munich: 1h 55m v smeri proti Kubi.

Munich: 3h 55m v smeri proti Boloniji.

Kuba je sedaj na voljo za ugodnih 383 EUR iz nam bližnjega letališča v Boloniji. Cena velja za povratni let Bolonija – Varadero – Bolonija v obdobju od 23. novembra do 08. decembra. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

kuba

Na voljo pa so tudi drugi ugodni termini, ki so navedeni spodaj:

Od 02. do 16. november za 459 EUR.

Od 09. do 23. november za 444 EUR.

Od 08. do 16. december za 386 EUR.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Boloniji in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

POZOR – VIZUM!

Slovenski državljani potrebujemo za vstop na Kubo vizum. Kje in kako ga pridobite, si preberite TUKAJ.

(Visited 917 times, 1 visits today)
0