Tajska – dežela, ki ponuja ogromno! Zakaj nebi zime preživeli na jugu Tajske, ki ponuja toplo podnebje in čudovite plaže. Sedaj si lahko to privoščite po zelo ugodni ceni že od 375 EUR naprej. Prevoznik pa je ena najboljših letalskih družb na svetu Qatar Airways, tako da je tudi za udobje poskrbljeno!

tajska

Milano – Tajska – Milano

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Qatar Airways

Število prestopov: 1

Kraj prestopa: Doha: 1h 15m v smeri proti Tajski.

Doha: 1h 55m v smeri proti Milanu.

Tajska je sedaj na voljo za ugodnih  375 EUR iz nam bližnjega letališča v  Milanu. Cena velja za povratni let Milano – Krabi – Milano v obdobju od 29. januarja do 11. februarja 2017. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

tajska

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom za turistično bivanje do 30 dni vizum ni potreben. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 444 times, 1 visits today)
0