Mjanmar je s strani turistov še vedno velikokrat spregledan. Vendar po krivici, saj ponuja ogromno možnosti za raziskovanje. Je pa to odlična priložnost za tiste, ki radi obiskujete destinacije, kjer še ni množičnega turizma.

mjanmar

Milano – Mjanmar – Milano

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Qatar Airways

Število prestopov: 1

Kraj prestopa: Doha: 2h 25m v smeri proti Mjanmaru.

Doha: 3h 20m v smeri proti Milanu.

Mjanmar je sedaj na voljo za ugodnih 374 EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Cena velja za povratni let Milano – Yangon – Milano v obdobju od 01. do 20. februarja 2017. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

mjanmar

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom vizum je potreben. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 336 times, 1 visits today)
0