Super ugodne cene aranžmajev v jesenskih mesecih za Maldive z odhodi iz Benetk s super letalsko družbo! Povratno letalsko karto najdete že za 424 EUR, v ceni pa je vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Za 7 nočitev v dvoposteljni sobi z vključenim zajtrkom pa boste odšteli samo 310 EUR za dve osebi skupaj oziroma le 155 EUR na osebo. Ne čakajte! Maldivi, here we come!

Benetke – Maldivi – Benetke

Na Maldive iz Benetk – na sliki spodaj je primer za termin od 6. do 14. decembra 2016 po ceni 424 EUR. V ceni vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage, tja boste pa leteli z eno najboljših letalskih družb – Turkish Airlines. Še nekaj primerov ugodnih terminov:

29. november – 7. december 2016 – 424 EUR

13. december – 23. december 2016 – 424 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ (ang. stran Momondo). Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi termini in poiščite najugodnejšo vozovnico.

Maldivi iz Benetk za 424 EUR - december

Namestitev in prevoz

Maldivi - namestitev - 7 noci in zajtrk

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni let. karti iz Benetk: 848 EUR 
7 nočitev z zajtrkom za 2 osebi skupaj:310 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 1.158 EUR (oziroma 579 EUR na osebo)

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Če se boste na letališče podali s svojim avtom, preverite kakšni potni stroški vas čakajo TUKAJ.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 719 times, 1 visits today)
2