Privoščite si podaljšan vikend na Nizozemskem! Našli smo zelo ugodne cene povratnih letalskih kart za Rotterdam. V jesenskih mesecih so povratne letalske vozovnice na voljo že za 50 EUR iz nam bližnjega letališča v Budimpešti. V ceni letalske vozovnice je vštet en kos ročne prtljage.

Budimpešta – Rotterdam – Budimpešta

Na sliki spodaj je primer za termin od 7. do 10. oktobra 2016 po ceni 50 EUR. V ceni vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Na voljo termini do konca leta 2016. Še nekaj ugodnih primerov:

4. november – 7. november 2016 – 50 EUR

25. november – 28. november 2016 – 54 EUR

2. december – 5. december 2016 – 50 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ (ang. stran Skyscanner). Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi termini in poiščite najugodnejšo vozovnico.

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno namestitev za dve osebi v terminu od 7. do 10. oktobra 2016. Za 3 nočitve v dvoposteljni sobi dobro ocenjenega hotela v centru mesta Easyhotel Rotterdam City Centre, boste odšteli samo 145 EUR za 2 osebi skupaj (oziroma le 73 EUR na osebo). Podrobne informacije o ponudbi najdete TUKAJ (stran HotelsCombined).

Rotterdam - hotel

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni let. karti iz Budimpešte v Rotterdam: 100 EUR 
3 nočitve v dobro ocenjenem hotelu 3* za 2 osebi skupaj:145 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 245 EUR (oziroma 123 EUR na osebo)

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Budimpešti in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 314 times, 1 visits today)
0