Gran Canaria– še eden izmed otokov Kanarskega otočja, kamor lahko za en teden odpotujete po zares ugodni ceni. Road trip ali pa poležavanje na plaži izbira je vaša!

gran canaria

Milano – Gran Canaria – Milano

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Ryanair

Število prestopov: brez

Trajanje leta: 4h 45m

Gran Canaria je sedaj na voljo za ugodnih  115 EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Cena velja za povratni let Milano – Gran Canaria – Milano v obdobju od 07. do 14. septembra. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

gran canaria

Po takšni ceni je na voljo samo ta termin, zato pohitite!

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v enakem terminu kot zgoraj za letalske karte. V  dobro ocenjenem Laguna Apartments Gran Canaria, kjer boste za 7 nočitev odšteli samo 206 EUR za dve osebi skupaj. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

gran canaria

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Milana: 230 EUR

7 nočitev za 2 osebi skupaj: 206 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 436 EUR ( slabih 218 EUR na osebo ).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 2.542 times, 1 visits today)
0