Filipini so zagotovo ena izmed tistih destinacij, ki jih enostavno morate enkrat v življenju obiskati. Ali ste vedeli, da Filipine sestavlja 7. 107 otokov? Med njimi pa so najbolj popularni Bohol, Cebu, Borocay in zadnje čase vedno bolj Palawan.

Milano – Filipini – Milano

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Oman Air

Število prestopov: 1

Kraj prestopa: Muscat: 2h 10m v smeri proti Filipinom.

Muscat: 2h 10m v smeri proti Milanu.

Filipini so sedaj na voljo za ugodnih  382 EUR iz nam bližnjega letališča v  Milanu. Cena velja za povratni let Milano – Manila – Milano v obdobju od 15. novembra do 01. decembra. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

filipini

Na voljo pa so tudi drugi ugodni termini, ki so navedeni spodaj:

Od 04. do 18. oktober za 382 EUR.

Od 01. do 17. november za 382 EUR.

Od 06. do 22. december za 403 EUR.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za bivanje do 30 dni. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 507 times, 1 visits today)
0