Portoriko ali raj sredi Karibskega morja. Si predstavljate, da ležite na peščeni plaži z nogami v kristalno čistem morju in koktajlom v roki? Sedaj si lahko to privoščite po zelo ugodni ceni samo 315 EUR. Izkoristite to super ponudbo.

Milano – Portoriko – Milano

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Air Europa

Število prestopov: 1

Kraj prestopa: Madrid: 2h 30m v smeri proti Portoriku.

Madrid: 3h 40m v smeri proti Milanu.

Portoriko je sedaj na voljo za ugodnih  315 EUR iz nam bližnjega letališča v  Milanu. Cena velja za povratni let Milano – San Juan – Milano v obdobju od 24. septembra do 01. oktobra. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

portoriko

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom vizum ni potreben. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 1.233 times, 1 visits today)
0