Jamajka – otok sonca in morja. Jamajka je tretji največji karibski otok s tropsko klimo in povprečno letno temperaturo 28 stopinj Celzija. Peščene plaže, tropski gozd vse do kristalno čistega morja in vsem dobro poznani beli rum, je zagotovo pravi recept za sanjski oddih. Če pa želite pa lahko obiščete tudi Modro gorovje, ki se nahaja na vzhodu.

Benetke – Jamajka – Benetke

Sedaj lahko s kombinacijo letalskih kart obiščete Jamajko že za 388 EUR. Iz Benetk boste leteli z Brussels Airlines ( doplačilo za “check-in” prtljago ), iz Bruslja naprej pa z Jetairfly ( “check-in” prtljaga je vključena v ceno )

POZOR!

Let ni vezan, zato če boste imeli “check-in” prtljago jo morate sami prestaviti na drug let.

Informacije o letu: Benetke – Bruselj

Letalski prevoznik: Brussels Airlines

Število prestopov: brez

Trajanje leta: 1h 40

Informacije o letu: Bruselj – Montego Bay

Letalski prevoznik: Jetairfly

Število prestopov: brez

Trajanje leta: 13h 20m

Tja in nazaj lahko s kombinacijo letalskih kart poletite že za 388 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkah. Cena velja za povratni let Benetke – Montego Bay – Benetke v obdobju od 08. do 20. februar. Od Bruslja naprej je v ceni letalske vozovnice poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

jamajka

Povezavo do Bruslja pa si lahko ugodno najdete iz Benetk ali pa iz Ljubljane. Uporabite lahko kar iskalnik, ki vam ga odpre pri terminih.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom, ki potujejo na Jamajko po informacijah Veleposlaništva Jamajke v Londonu, slovenski državljani za vstop na Jamajko ne potrebujejo vizuma. Brezvizni režim velja za 30 dni ob predpogoju, da ima potnik dokazilo o cepljenju proti otroški paralizi, ošpicam in rdečke. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 1.232 times, 1 visits today)
0