Akcija letalske družbe Meridiana! Vedno živahna Kuba vam je na voljo že za samo 391 EUR – povratne letalske karte iz Milana. Tja se leti z direktnim letom, brez postankov. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Na voljo kar nekaj terminov. ODLIČNA CENA!

Kuba iz Milana za le 391 EUR

Kuba iz Milana! Na sliki spodaj je primer za termin od 26. marca do 9. aprila 2017 po ceni 391 EUR. V ceni vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Na voljo termini v marcu in aprilu 2017.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ (ang. stran Momondo). Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi termini in poiščite najugodnejšo vozovnico.

Kuba iz Milana - 2017 za 391 EUR

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

POZOR – VIZUM!

Slovenski državljani potrebujemo za vstop na Kubo vizum. Kje in kako ga pridobite, si preberite TUKAJ.

(Visited 1.936 times, 1 visits today)
0