Akcija letalskih kart nizkocenovnega prevoznika Ryanair. Na Malto in nazaj lahko iz nam bližnjega letališča v Benetkah poletite že za dobrih 40 EUR. Malta med drugim ponuja tudi ugodne možnosti namestitev. Oktober je odličen mesec za obisk te otoške države, saj so temperature ravno pravšnje (pomagajte si s povezavo TUKAJ).

V tem zapisu vam razkrivamo kako do povratne letalske karte za Malto in 7 nočitev z vključenim zajtrkom za samo 392 EUR za 2 osebi skupaj oziroma le 196 EUR na osebo.

Benetke – Malta – Benetke

Primer na sliki spodaj velja od 16. do 23. oktobra 2016 – za povratno letalsko kart iz Benetk boste odšteli samo 40,5 EUR. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage.

Možno je najti tudi druge ugodne termine po le nekaj evrov višji ceni – vse do marca 2017. V kolikor boste iskali kakšen drug termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

Malta - letalska karta 40 eur - za objavo

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v terminu od 16. do 23. oktobra 2016. V Ulysses Aparthotel boste za 7 nočitev z vključenim zajtrkom v dvoposteljni sobi odšteli samo 311 EUR za dve osebi skupaj oziroma približno 156 EUR na osebo. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Malta - hotelska namestitev 1

Vsekakor vam priporočamo, da preverite tudi možnost namestitve v 4* Paradise Bay Resort Hotel, ki za dobrih 20 EUR več od prvega navedenega primera zgoraj nudi nekaj več razkošja. Tudi tukaj je na voljo 7 nočitev z vključenim zajtrkom v dvoposteljni sobi po zelo ugodni ceni (332 EUR za dve osebi skupaj). Vsekakor vredno, da preverite TUKAJ ali s klikom na sliko spodaj.

Malta - hotelska namestitev 2

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI – MALTA:

2 povratni letalski karti iz Benetk: 81 EUR
7 nočitev z vključenim zajtrkom v hotelu 3* za 2 osebi skupaj: 311 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 392 EUR (oziroma 196 EUR na osebo).

(Visited 1.486 times, 1 visits today)
1