Super ugodne cene aranžmajev v jesenskih mesecih za Maldive z odhodi iz Zagreba! Povratno letalsko karto najdete že za 444 EUR, v ceni pa je vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Za 7 nočitev v dvoposteljni sobi z vključenim zajtrkom v hotelu s tremi zvezdicami pa boste odšteli samo 263 za dve osebi skupaj oziroma le 132 EUR na osebo. Ne čakajte! Maldivi, here we come! 🙂

Zagreb – Maldivi – Zagreb le 444 EUR

Na Maldive iz Zagreba – na sliki spodaj je primer za termin od 16. do 24. novembra 2016 po ceni 444 EUR. V ceni vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Na voljo so ugodni termini v novembru letos. Še nekaj primerov ugodnih terminov:

9. november – 17. november 2016 – 444 EUR

23. november – 1. december 2016 – 444 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ (ang. stran Momondo). Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi termini in poiščite najugodnejšo vozovnico.

Maldivi iz Zagreba za le 444 EUR

Namestitev in prevoz

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni let. karti iz Zagreba: 887 EUR (vključene takse+prtljaga)
7 nočitev v zelo dobro ocenjenem hotelu 3* z zajtrkom za 2 osebi skupaj: 263 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 1.150 EUR (oziroma 577,50 EUR na osebo)

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Informacije o morebitnih vizumih, ki jih potrebujete za potovanje dobite TUKAJ.

(Visited 2.067 times, 1 visits today)
0