Barbados – karibski otok z vsega skupaj nekaj več kot 200.000 prebivalci – ena izmed najbolj čudovitih destinacij v tem delu sveta vam ponuja fantastične plaže, raziskovanje pestrega podmorskega sveta in odlična golf igrišča. V nadaljevanju zapisa vam razkrivamo kako tja za samo 506 EUR iz Ljubljane, če pa si organizirate prevoz do Beograda, pa je povratna letalska karta na voljo že za fantastičnih 374 EUR. Gremo na Barbados!

Korak 1: rezervacija kart na relaciji Ljubljana – Beograd – Ljubljana

Iz Ljubljane lahko do Beograda s povratno letalsko karto potujete že za vsega 132 EUR. Primer na sliki spodaj velja za let v Beograd 15. septembra in povratek v soboto 1. oktobra 2016 (132 EUR). V ceni letalske vozovnice imate vključen en kos ročne prtljage in en kos “check-in” prtljage. Bodite pozorni pri naslednjem koraku spodaj – v kombinaciji z letalsko karto iz koraka 2, si boste morali organizirati eno nočitev v Beogradu.

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Pazite, da pri iskanju karte to uskladite s svojim odhodom na Barbados iz koraka 2.

Barbados - povezava iz Ljubljane

Korak 2: rezervacija kart na relaciji Beograd – Barbados – Beograd

Iz Beograda lahko jeseni na otok Barbados poletite že za vsega 374 EUR. Primer na sliki spodaj velja za termin od 16. septembra do 30. septembra 2016 (374 EUR). V ceni letalske vozovnice imate vključen en kos ročne prtljage.

To je zgolj primer. Na voljo so ugodni termini od septembra do novembra 2016.

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik Momondo odpre, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno ceno.

Z rezervacijo te kombinacije letalskih kart, vam je Barbados iz Ljubljane dosegljiv že za fantastičnih 506 EUR.

V kolikor si organizirate prevoz do Beograda, lahko za povratno letalsko karto iz Beograda na Barbados odštejete le 374 EUR. Nora cena!

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

Slovenskim državljanom

Vizum ni potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj za čas potovanja po Barbadosu. Več informacij najdete TUKAJ.

(Visited 753 times, 1 visits today)
0