Kreta je največji Grški otok, ki ponuja resnično veliko. Lahko poležavate na plaži in se osvežite v kristalno čistem morju, ali pa si privoščite sprehod po njeni neokrnjeni naravi. Kreta pa je tudi odlična destinacija za ljubitelje gora, saj je otok zelo hribovit in ponuja odlične možnosti za izlete. Njen najvišji vrh je visok kar 2.456 m.

Treviso – Kreta – Treviso

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Ryanair

Število prestopov: Direktni let

Trajanje leta: 2h 40m

Tja in nazaj lahko poletite že za 47 EUR iz nam bližnjega letališča v Trevisu. Cena velja za direktni povratni let Treviso – Kreta – Treviso v obdobju od 20. do 27. september. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

kreta

Po takšni ceni je na voljo samo ta termin, zato pohitite!

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v enakem terminu kot zgoraj za letalske karte. V  dobro ocenjenem Memories Apartments, kjer boste za 7 nočitev odšteli samo 87 EUR za dve osebi skupaj. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

kreta

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Trevisa: 94 EUR

7 nočitev za 2 osebi skupaj: 87 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 181 EUR ( slabih 91 EUR na osebo )

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Trevisu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 1.006 times, 1 visits today)
0