Pariz, mesto romantike, glasbe, umetnosti, kulture pa še kaj bi se našlo. Pariz je abolutno ena izmed “must see” destinacij. Zabavno dejstvo, ali ste vedeli da je v celem mestu samo en stop znak? Sedaj imate super priložnost, da vikend preživite v Parizu.

Treviso – Pariz – Treviso

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Ryanair

Število prestopov: Direktni let

Trajanje leta: 1h 50m

Tja in nazaj lahko poletite že za 21 EUR iz nam bližnjega letališča v Trevisu. Cena velja za direktni povratni let Treviso – Pariz – Treviso v obdobju od 16. do 19. september. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

pariz

Na voljo pa so tudi drugi termini po ugodnih cenah. Več primerov najdete spodaj.

Od 23. do 26. september za 30 EUR

Od 30. september do 03. oktober za 22 EUR.

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v enakem terminu kot zgoraj za letalske karte. V  dobro ocenjenem Luna Park Hotel Paris, boste za 3 nočitve odšteli samo 126 EUR za dve osebi skupaj. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

pariz

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Trevisa: 42 EUR

3 nočitve za 2 osebi skupaj: 126 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 168 EUR ( 84 EUR na osebo ) 

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Trevisu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 2.142 times, 1 visits today)
0