Madeira je portugalski otok, ki leži severno od Kanarskih otokov, znan pa je po prečudoviti klifasti obali in cvetju. V tem zapisu vam predstavljamo informacije kako ugodno tja in sicer v času jesenskih – krompirjevih počitnic. Za povratno letalsko karto iz Ljubljane boste odšteli samo 226 EUR. Preživite to jesen na čudoviti Madeiri!

Jesenske počitnice na Madeiri:

Iz Ljubljane lahko jeseni na otok Madeira poletite že za vsega 226 EUR. Primer na sliki spodaj velja za termin od 28. oktobra do 8. novembra 2016 (226 EUR). V ceni letalske vozovnice imate vključen en kos ročne prtljage.

Na voljo so ugodni termini od septembra do novembra 2016. Še nekaj ugodnih terminov:

25. oktober – 31. oktober 2016 – 245 EUR

19. november – 29. november 2016 – 236 EUR

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik Skyscanner odpre, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno ceno.

Jesen na Madeiri iz LJ

Namestitev in prevoz

Jesen na Madeiri iz LJ - namestitev v hotelu

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Ljubljane: 452 EUR
10 nočitev v hotelski namestitvi 3* za 2 osebi skupaj: 256 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 708 EUR (oziroma 354 EUR na osebo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 1.152 times, 1 visits today)
0