Številni majhni otoki, rajske peščene plaže in poletje praktično skozi celo leto vas bodo zasvojili. Čas je za nepozaben dopust. Gremo na Zanzibar!

Milano – Zanzibar – Milano

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Oman Air

Število prestopov: 1

Kraji prestopa: Muscat: 1h 45m v smeri proti Zanzibarju.

Muscat: 7h 20m v smeri proti Milanu.

Tja in nazaj lahko poletite že za 351  EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Cena velja za  povratni let Milano – Zanzibar – Milano v obdobju od 27. september do 04. oktober. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

zanzibar

Na voljo pa so tudi drugi termini po ugodnih cenah. Več primerov najdete spodaj.

Od 04. do 12. oktober za 495 EUR.

Od 01. do 07. november za 427 EUR.

Od 30. november do 10. december za 427 EUR.

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v enakem terminu kot zgoraj za letalske karte. V  dobro ocenjenem Malindi Guest House, boste za 6 nočitev z vključenim zajtrkom odšteli samo 107 EUR za dve osebi skupaj.Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

zanzibar

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Milana: 702 EUR

6 nočitev za 2 osebi skupaj: 107 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 809 EUR (slabih 405 EUR na osebo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

POMEMBNO – VIZUM:

Vizum je potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan oddaje vloge za vizum. Kako pridobite vizum in kje, si preberite TUKAJ.

Lonely Planet –Tanzanija

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 16,40 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

(Visited 1.873 times, 1 visits today)
0