Gremo na Tajsko (Bangkok)! Na voljo ugodni termini v avgustu in septembru. Tja in nazaj lahko poletite za samo 316 EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. V ceni letalske vozovnice je vključen tudi dodaten kos prtljage.

Na Tajsko za le 316 EUR:

Tja in nazaj iz letališča v Milanu in z vključeno ročno prtljago ter enim kosom “check-in” prtljage za samo 316 EUR. Primer na sliki spodaj velja za termin od 10. septembra do 25. septembra 2016 (316 EUR). Po tej ceni je možno dobiti vozovnice z odhodom v avgustu in septembru Še nekaj ugodnih primerov:

31. avgust – 19. september 2016 – 316 EUR

25. september – 9. oktober 2016 – 316 EUR

Na voljo je veliko terminov v maju in juniju 2016. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Samo poigrajte se z datumi v iskalniku Momondo, ko se vam ta odpre.

Bangkok - na Tajsko za le 316 EUR

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenskim državljanom za turistično bivanje do 30 dni vizum ni potreben. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 604 times, 1 visits today)
0