Super novica! V Evropo se vrača največji azijski nizkocenovni prevoznik AirAsia X.

AirAsia

Oktobra se po nekajletni prekinitvi v Evropo ponovno vrača azijski nizkocenovni prevoznik AirAsia X. Od 30. oktobra naprej naj bi vsak dan leteli na relaciji Kuala Lumpur – Istanbul – Barcelona in Barcelona – Istanbul – Kuala Lumpur.

air asia

Predvidena časovnica letov:

D7001 Kuala Lumpur 10:00 – 15:00 Istanbul 16:30 – 19:20 Barcelona
D7002 Barcelona 20:50 – 01:20+1 Istanbul 02:50+1 – 19:30+1 Kuala Lumpur

Tip letala:

Airbus A330 – 300 v konfiguraciji s 377 sedeži.

Kuala Lumpur je odlično izhodišče za potovanja po Aziji in v Avstralijo. AirAsia iz Kuala Lumpurja ponuja ogromno destinacij po zelo nizkih cenah po Aziji v Avstalijo in Novo Zelandijo. Kam vse leti AirAsia si lahko pogledate na spodnji sliki.

air asia

Za več informacij ali pa nakup kart se lahko odpravite na AirAsia.com

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 222 times, 1 visits today)
1