Sončni Los Angeles vam je sedaj na voljo po zelo ugodni ceni že od 338 EUR naprej. Na voljo je več terminov. Odhod pa je iz nam bljižnjega letališča na Dunaju. Pa še udobno in hitro boste potovali, saj je vmes samo en kratek prestop v Dusseldorfu. GREMOOO!

Dunaj – Los Angeles – Dunaj

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Air Berlin

Število prestopov: 1

Kraji prestopa: Dusseldorf: 1h 45m v smeri proti Los Angelesu.

Dusseldorf: 1h 35m v smeri proti Dunaju.

Tja in nazaj lahko poletite že za 338  EUR iz nam bližnjega letališča na Dunaju. Cena velja za  povratni let Dunaj– Los Angeles – Dunaj v obdobju od 07.  do 23. november. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

los angeles

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM – Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 378 times, 1 visits today)
0