Gremo na Sejšele! Tvori jih 115 otočkov v Indijskem ocenu, znanih po fantastičnih rajskih plažah, koralnih grebenih in raznolikem živalskem svetu. Tja in nazaj iz Ljubljane za samo 455 EUR. Na voljo je ogromno terminov v novembru in decembru 2016, v ceni letalske vozovnice pa je vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Sejšeli so zagotovo ena izmed tistih destinacij, ki jih enostavno morate obiskati enkrat v življenju.

Iz Ljubljane na Sejšele

Primer na sliki spodaj velja za termin od 1. novembra 2016 do 14. novembra 2016 (455 EUR). V ceni letalske vozovnice je poleg ročne, vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Na voljo je veliko terminov novembru in decembru. Še nekaj ugodnih primerov terminov:

20. november – 30. november 2016 – 455 EUR

11. december – 21. december 2016 – 455 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Momondo, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Iz Ljubljane na Sejsele - letalska karta

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve v enakem terminu, kot je zgoraj naveden za letalske karte. Za 12 nočitev v dvoposteljni sobi  v namestitvi
Coco Bay Villa boste odšteli samo 660 EUR za dve osebi (330 EUR na osebo
, če bivata dva skupaj). TOP PONUDBA! Več o namestitvi najdete TUKAJ.

Iz Ljubljane na Sejsele - namestitev

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Ljubljane: 910 EUR
12 nočitev v namestitvi s 3* za 2 osebi skupaj: 660 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 1.570 EUR (785 EUR na osebo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenskim državljanom vizum do 90 dni ni potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj za čas potovanja. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 1.919 times, 1 visits today)
0