Nova Zelandija ponuja dih jemajočo naravo, s snegom prekrite gore, volkane, fjorde, plaže in redke živalske vrste. Lahko bi se tudi reklo, da je Nova Zelandija raj za trek popotnike! Izkoristite to res noro ugodno ponudbo!

Munchen – Auckland – Munchen

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Thai Airways

Število prestopov: 1

Kraji prestopa: Bangkok: 12h 35m v smeri proti Novi Zelandiji.

Bangkok: 4h 00m v smeri proti Munchenu.

Novo Zelandijo lahko sedaj obiščete za super ugodnih 475 EUR iz nam bližnjega letališča v  Munchenu. Cena velja za povratni let Munchen – Auckland – Munchen v obdobju od 16. februar do 08. marec 2017. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

nova zelandija

Na voljo pa so tudi drugi ugodni termini za obisk Nove Zelandije, ki so navedeni spodaj:

Od 07. do 23. november za 559 EUR.

Od 23. november do 21. december za 502 EUR.

Od 12. do 23 april 2017 za 475 EUR.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchenu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Vizum Slovenskim državljanom ni potreben za obdobje 3 mesecev oz. do 30 dni pa na otokih, ki ji pripadajo. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 705 times, 1 visits today)
0