Nepal, dom najvišje gore na svetu Mt. Everest. Obisk Nepala so zagotovo sanje vsakega pravega hribolazca, saj Nepal ponuja čudovite možnosti za sanjski trek, ki si ga boste zapomnili za celo življenje!

Munchen – Nepal – Munchen

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Thai Airways

Število prestopov: 1

Kraji prestopa: Bangkok: 4h 20m v smeri proti Nepalu.

Bangkok: 6h 35m  v smeri proti Munchenu.

Nepal lahko sedaj obiščete za super ugodnih 386 EUR iz nam bližnjega letališča v  Munchenu. Cena velja za povratni let Munchen – Kathmandu – Munchen v obdobju od 15. do 29. marec 2017. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

nepal

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchenu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Slovenski državljani za vstop v Nepal potrebujemo vizum. Kje in kako ga pridobite, dobite informacije TUKAJ.

(Visited 200 times, 1 visits today)
0