Krf, super destinacija tudi za jesenski oddih. Krf ponuja čudovite plaže in kristalno čisto morje. V tej ponudbi je na voljo po res ugodni ceni 90 EUR, ki vključuje povratno letalsko karto in 7 nočitev na osebo.

Benetke – Krf – Benetke

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Ryanair

Število prestopov: Direktni let

Trajanje leta: 1h 35m

Krf lahko obiščete za ugodnih  34EUR iz nam bližnjega letališča v  Benetkah. Cena velja za povratni let Benetke – Krf – Benetke v obdobju od 20. do 27. oktober. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

krf

Na voljo pa so tudi drugi ugodni termini, ki so navedeni spodaj:

Od 06. do 13. oktober za 34 EUR.

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v enakem terminu kot zgoraj za letalske karte. V  dobro ocenjenem Haroula Apartments, boste za 7 nočitev odšteli samo 111 EUR za dve osebi supaj. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

krf

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Benetk: 68 EUR

7 nočitev za 2 osebi skupaj: 111 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 179 EUR (slabih 90 EUR na osebo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 950 times, 1 visits today)
0