Ste se že kdaj vprašali, katera letalska družba ponuja najbolj udobne sedeže v ekonomskem razredu? Če ste pogost popotnik na daljše razdalje, potem še kako dobro veste, da je vsak centimeter prostora še kako pomemben. Spodaj je seznam 10. letalskih družb, ki po mnenju potnikov ponujajo največ udobja v ekonomskem razredu.

  1. Asiana Airlines
  2. Japan Airlines
  3. Korean Air
  4. Singapore Airlines
  5. Thai Airways
  6. Qatar Airways
  7. ANA All Nippon Airways
  8. Etihad Airways
  9. Garuda Indonesia
  10. EVA Air

Na spodnji sliki je primer sedeža v ekonomskem razredu letalskega prevoznika Japan Airlines, ki je v letu 2015 dobil nagrado za najboljši sedež v ekonomskem razredu na mednarodnih letih. Nagrade podeljujejo pri SKYTRAX.

top 10

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 1.209 times, 1 visits today)
0