Ste za to da greste na jug? Potem je Johannesburg kot nalašč za vas. Johannesburg je največje mesto v Republiki Južna Afrika , ni pa tudi glavno mesto, kot smo navajeni v večini primerov. Izkoristite to ugodno ponudbo za jesenski oddih.

Benetke – Johannesburg – Benetke

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Turkish Airlines

Število prestopov: 1

Kraji prestopa: Istanbul: 1h 35m, v smeri proti Johannesburgu.

Istanbul: 2h 55m, v smeri proti Benetkam.

Johannesburg lahko sedaj obiščete za ugodnih 432 EUR iz nam bližnjega letališča v  Benetkah. Cena velja za povratni let Benetke – Johannesburg – Benetke v obdobju od 19. do 31. oktober. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

johannesburg

Na voljo pa so tudi drugi ugodni termini za obisk Johannesburga, ki so navedeni spodaj:

Od 04. do 18. november za 432 EUR.

Od 02. do 13. december za 432 EUR.

 Od 08. do 21. januar 2017 za 432 EUR.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Državljani Republike Slovenije potrebujemo za obisk JAR tudi ustrezen vizum. Kje in kako ga dobite, si preberite TUKAJ.

(Visited 217 times, 1 visits today)
1