Iran, dežela prijaznih in gostoljubnih ljudi. Navdušeni nad zgodovino ali pa ne zagotovo vas bodo prevzele številne ohranjene zgradbe, še iz časov, ko je bila Perzija svetovna velesila. Tudi ljubitelji treka ne boste razočarani, saj Iran ponuja, kar nekaj možnosti za čudovite izlete v gore.

Milano – Iran – Milano

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Aegean Airlines

Število prestopov: 1

Kraji prestopa: Athens: 1h 45m v smeri proti Iranu

Athens: 1h 40m v smeri proti Milanu

 

Iran lahko sedaj obiščete za ugodnih 136 EUR iz nam bližnjega letališča v  Milanu. Cena velja za povratni let Milano – Tehran – Milano v obdobju od 15. do 27. januar. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

iran

Dunaj – Iran – Dunaj

Iran lahko sedaj obiščete za ugodnih 162 EUR iz nam bližnjega letališča na  Dunaju. Cena velja za povratni let Dunaj – Tehran – Dunaj v obdobju od 08. do 22. januar. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

iran

Na voljo pa so tudi drugi ugodni termini iz Dunaja, ki so navedeni spodaj:

Od 03. do 18. november za 169 EUR.

Od 04. do 18. december za 187 EUR.

Od 05. do 19. februar za 179 EUR.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

POMEMBNO – VIZUM:

Vizum je potreben. Kako pridobite vizum in kje, si preberite TUKAJ.

(Visited 150 times, 1 visits today)
0