Bali, super priložnost za tiste, ki bi radi zimo preživeli na toplem. Bali je tudi odličen za backpackerje, ali pa hribolazce saj je najvišji vrh visok preko 3.000 metrov nadmorke višine.

Benetke – Bali – Benetke

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Xiamen Airlines

Število prestopov: 2

Kraji prestopa: Amsterdam: 3h 55m, Xiamen: 11h 50m, v smeri proti Baliju

Xiamen: 18h 35m, Amsterdam: 4h 10m, v smeri proti Benetkam.

Bali lahko sedaj obiščete za ugodnih 409  EUR iz nam bližnjega letališča v  Benetkah. Cena velja za povratni let Benetke – Denpasar – Benetke v obdobju od 16. do 29. novembra. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

bali

Na voljo pa so tudi drugi ugodni termini, ki so navedeni spodaj:

Od 02. do 13. december za 408 EUR. 

Od 03. do 17. februar 2017 za 409 EUR.

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v enakem terminu kot zgoraj za letalske karte. V Arjuna Homestay Ubud na Baliju, boste za 11 nočitev, z vključenim zajtrkom v dobro ocenjenem hotelu odšteli samo 87 EUR za dve osebi skupaj. Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

bali

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Benetk: 818 EUR

11 nočitev z zajtrkom za 2 osebi skupaj: 87 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 905 EUR (slabih 452.5 EUR na osebo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za turistična potovanja do 30 dni. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 1.176 times, 1 visits today)
0