Vietnam, ki je vedno bolj priljubljen med turisti, ponovno na voljo po ugodni ceni iz nam bližnjega letališča v Zagrebu.

Zagreb – Vietnam – Zagreb

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Air Serbia, Etihad Airways

Število prestopov: 2

Kraji prestopa: Beograd: 1h 30m, Abu Dhabi: 1h 15m v smeri proti Vietnamu

Abu Dhabi: 1h 05m, Beograd: 1h 55m

Vietnam lahko sedaj obiščete za ugodnih  427 EUR iz nam bližnjega letališča v  Zagrebu. Cena velja za povratni let Zagreb – Ho Chi Minh City – Zagreb v obdobju od 19. septembra do 11. oktobra. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

vietnam

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

POMEMBNO – VIZUM

Slovenski državljani potrebujemo vizum za vstop v Vietnam. Kje in kako ga pridobite, si lahko preberete TUKAJ.

(Visited 412 times, 1 visits today)
1