Sri Lanka – neokrnjena narava, peščene plaže, budistični in hindujski templji in številne druge znamenitosti vas bodo navdušile in očarale. Je idealna destinacija za raziskovanje in “backpacking” način potovanja.

Zagreb – Sri Lanka – Zagreb

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Air Serbia, Etihad Airways

Število prestopov: 2

Kraj prestopa: Beograd: 1h 30m, Abu Dhabi: 6h 25m v smeri proti Sri Lanki

Abu Dhabi: 1h 50m, Beograd: 2h 15m v smeri proti Zagrebu.

Sri Lanko lahko obiščete za ugodnih  378 EUR iz nam bližnjega letališča v  Zagrebu. Cena velja za povratni let Zagreb – Colombo – Zagreb v obdobju od 08. do 29. novembra. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

sri lanka

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Vizum:

Slovenskim državljanom je vizum potreben.

Vizum z veljavnostjo do 30 dni za namen turističnega obiska se lahko pridobi na mejnem prehodu oz. letališču ob vstopu v državo. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 482 times, 1 visits today)
0