Gremo v Mehiko! Iz Dunaja so vam na voljo letalske karte po zares super ugodni ceni – tja in nazaj za samo 378 EUR. Na voljo kar nekaj terminov od oktobra 2016 do vključno marca 2017. Primer spodaj je sicer nekaj evrov dražji, a gre za termin med jesenskimi (krompirjevimi) počitnicami. Preverite zapis spodaj…

Primer letalske karte za Mehiko iz Dunaja:

Povratne karte na relaciji Dunaj – Cancun – Dunaj smo našli že za 382 EUR. Primer na sliki spodaj velja za letalsko karto z odhodom 25. oktobra in povratkom 9. novembra 2016 (382 EUR)Na voljo so termini od konca oktobra 2016 pa vse do marca 2017.  V ceni vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Še nekaj ugodnih primerov:

23. november – 8. december 2016 – 378 EUR

20. februar – 9. marec 2017 – 378 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik Momondo, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno možnost.

Gremo v Mehiko - letalska karta

Lonely Planet – Mehika

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič za Mehiko od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 20,92 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Nemestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Imetniki navadnih potnih listov RS vizuma za vstop v Mehiko ne potrebujejo za bivanje do 180 dni. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 799 times, 1 visits today)
1