Želite sanjske počitnice? Potem so Deviški otoki kot nalašč za vas. V tej ponudbi lahko obiščete otok St. Thomas, ki se nahaja vzhodno od Puerto Rica v karibskem morju. Super ugodna ponudba od 325 EUR naprej, v decembru pa že za 323EUR.

Milano – Deviški otoki – Milano

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: United Airlines, Swiss International Air Lines

Število prestopov: 2

Kraj prestopa: Frankfurt: 4h 55m, Washington: 11h 00m v smeri proti Deviškim otokom.

New York: 1h 33m, Zurich: 45min v smeri proti Milanu.

Deviški otoki so vam dosegljivi za super ugodnih  325 EUR iz nam bližnjega  letališča v Milanu. Cena velja za povratni let Milano – Saint Thomas – Milano v obdobju od 05. do 19. november. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Na voljo pa so tudi drugi ugodni termini, ki so navedeni spodaj:

Od 08. do 22. oktober za 381 EUR.

Od 10. do 24. december za 323 EUR. 

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM – Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 950 times, 1 visits today)
0