Ponuja se vam odlična priložnost, da letošnjo jesen ali zimo preživite na rajski destinaciji – Honolulu (Havaji) vas čakajo! Povratno letalsko karto iz Milana na Havaje lahko dobite že za 445 EUR, iz Benetk za 568 EUR. Spodaj primer iz Milana in primer iz Benetk.

Primer: Milano – Honolulu – Milano

Povratne karte na relaciji Milano – Honolulu – Milano smo našli že za 445 EUR. Primer na sliki spodaj velja za letalsko karto z odhodom 26. oktobra in povratkom 7. novembra 2016 (445 EUR)Na voljo so termini od konca oktobra 2016 pa vse do marca 2017.  V ceni vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Še nekaj ugodnih primerov:

1. december – 14. december 2016 – 444 EUR

21. februar – 2. marec 2017 – 445 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik Momondo, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno možnost.

Honolulu - slika karte iz Milana

Primer: Benetke – Kahului – Benetke

Ugodne povratne karte so na voljo tudi na relaciji Benetke – Kahului – Benetke. Primer na sliki spodaj velja za letalsko karto z odhodom 20. oktobra in povratkom 3. novembra 2016 (533 EUR). Na voljo so termini od konca oktobra 2016 pa vse do marca 2017.  V ceni vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Še nekaj ugodnih primerov:

5. december – 22. december 2016 – 533 EUR

20. februar – 6. marec 2017 – 520 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik Momondo, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno možnost.

Lonely Planet – Havaji

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Havajih od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 13,77 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu ali Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM – Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 1.196 times, 1 visits today)
0