Zelenortski otoki ali bolj poznani v angleškem prevodu besede – Cape Verde. Gre za skupino desetih vulkanskih otokov, ki ležijo 570 kilometrov zahodno od obale Senegala. Otoki imajo prijetno klimo in kar 350 sončnih dni v letu. Lahko se potapljate, surfate, jadrate, poležavate na plažah ali pa se odpravite na trek v čudovite gore.

Dunaj – Praia – Dunaj

Zelenortski otoki

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: TAP Portugal

Število prestopov: 1

Kraj prestopa: Lizbona: 3h 10m v smeri proti Praji

Lizbona: 3h 50m v smeri proti Dunaju

Tja in nazaj lahko poletite že za 456 EUR iz nam bljižnega letališča na Dunaju. Cena velja za povratni let Dunaj – Praia – Dunaj v obdobju od 05. do 18. septembra. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

zelenortski otoki

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom je vizum je potreben. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 961 times, 1 visits today)
1