Akcija letalske družbe Etihad! Filipini so zagotovo ena izmed tistih destinacij, ki jih enostavno morate enkrat v življenju obiskati. V akciji letalske družbe Etihad lahko povratne letalske vozovnice iz Benetk kupite za samo 430 EUR. Za nameček pa je v ceni poleg ročne, vključen tudi en kos “check-in” prtljage.

Benetke – Filipini – Benetke

Na voljo so termini od septembra 2016 pa vse do konca marca 2017. Primer na sliki spodaj velja za termin od 6. septembra do 29. septembra 2016. Za letalsko karto boste v tem terminu odšteli samo 430 EUR. V ceni je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Še nekaj ugodnih terminov:

4. oktober – 16. oktober 2016 – 430 EUR

5. november – 14. november 2016 – 444 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik Momondo, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite svoj termin z ugodno ceno.

Filipini iz Benetk

Lonely Planet – Filipini

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Filipinih od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 14,25 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za bivanje do 30 dni. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 500 times, 1 visits today)
0