Gremo v Indonezijo (Jakarta) kar iz Benetk in to za samo 352 EUR. Na voljo so termini od septembra 2016 pa vse do marca 2017. V ceni letalske vozovnice je vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Primer na sliki spodaj je narejen za potovanje v času krompirjevih počitnic.

V Indonezijo iz Benetk za le 352 EUR

Akcija letalskih kart družbe Etihad! Povratno letalsko vozovnico za Indonezijo iz Benetk dobite že za 366 EUR (primer na sliki spodaj velja za termin od 21. oktobra do 8. novembra 2016). V ceni vozovnice je vključen en kos ročne prtljage in en kos “check-in” prtljage. Akcija za velja za rezervacije letalskih kart do 30. julija 2016.  Na voljo je ogromno terminov od septembra 2016 do marca 2017. Še nekaj primerov:

1. september – 14. september 2016 – 352 EUR

4. oktober – 21. oktober 2016 – 382 EUR 

13. november – 27. november 2016 – 352 EUR

1. december – 14. december 2016 – 353 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik Momondo, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Lonely Planet za Indonezijo

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič za Dubaj od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 18,16 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

Vstop v državo – VIZUM

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za turistična potovanja do 30 dni. Informacije dobite TUKAJ.

(Visited 701 times, 1 visits today)
0