Jesen v Združenih Arabskih Emiratih – gremo v Dubaj! Tja in nazaj lahko z vključenim dodatnim kosom prtljage poletite za samo 170 EUR iz letališča v Munchnu. Na voljo veliko terminov v jesenskih mesecih letošnjega leta.

Munchen – Dubaj – Munchen

Zelo ugodne cene povratnih letalskih kart za Dubaj iz Munchna! Povratno letalsko vozovnico iz Milana dobite že za 170 EUR (primer na sliki spodaj velja za termin od 26. oktobra do 4. novembra 2016). V ceni vozovnice je vključen en kos ročne prtljage in en kos “check-in” prtljage. Na voljo je ogromno terminov od septembra do konca leta 2016. Še nekaj primerov ugodnih terminov:

7. september – 14. september 2016 – 170 EUR

5. oktober – 12. oktober 2016 – 170 EUR 

16. november – 23. november 2016 – 170 EUR

14. december – 21. december 2016 – 170 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik Momondo, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Dubaj za 170 EUR iz Munchna

Lonely Planet za Dubaj

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič za Dubaj od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 6,81 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchnu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenski državljani za vstop v Združene Arabske Emirate (za obdobje do 90 dni v kateremkoli 180 dnevnem obdobju) vizuma ne potrebujejo. Informacije dobite TUKAJ.

(Visited 773 times, 1 visits today)
1