Varšava, glavno mesto Poljske, ki je resnično bogato z zgodovino. Lahko si privoščite krajši termin za ” city break “, ali pa daljši termin za raziskovanje Poljske in njenih čudovitih mest.

Ljubljana – Varšava – Ljubljana

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: LOT Polish Airlines

Število prestopov: Brez

Trajanje leta: 2h 00m

Tja in nazaj lahko poletite že za 132 EUR iz našega domačega letališča na Brniku. Cena velja za direktni povratni let Ljubljana – Varšava – Ljubljana  v obdobju od 23. do 26. september. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

varšava

AVTOBUS:

Polskibus

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Brniku in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 410 times, 1 visits today)
0