Gremo na Sejšele! Tvori jih 115 otočkov v Indijskem ocenu, znanih po fantastičnih rajskih plažah, koralnih grebenih in raznolikem živalskem svetu. Tja in nazaj iz letališča na Dunaju za samo 399 EUR.  Sejšele enostavno morate enkrat obiskati. To je morda idealna priložnost.

SVETUJEMO

Zaradi ogromnega povpraševanja po letalskih kartah vam svetujemo, da rezervacijo opravite kar se da hitro, saj je število vozovnic po spodaj navedenih cenah omejeno.

Za samo 399 EUR na Sejšele iz Dunaj:

Primer na sliki spodaj velja za termin od 7. novembra do 17. novembra 2016 (399 EUR). V ceni letalske vozovnice je poleg ročne, vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Fantastična cena! Terminov po tej ceni pa ni veliko zato svetujemo, da pohitite z rezervacijo. Na voljo so v oktobru in novembru 2016:

23. november – 1. december 2016 – 399 EUR

30. oktober – 8. november 2016 – 399 EUR (termin jesenskih počitnic)

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Momondo, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Na Sejšele iz Dunaja za le 399 EUR

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve v enakem terminu, kot je zgoraj naveden za letalske karte. Za 8 nočitev v dvoposteljni sobi  v namestitvi
Coco Bay Villa boste odšteli samo 440 EUR za dve osebi skupaj (220 EUR na osebo)
. TOP PONUDBA! Več o namestitvi najdete TUKAJ.

Cocobay - za Sejšele namestitev

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Dunaja: 798 EUR
8 nočitev v namestitvi 3* za 2 osebi skupaj: 440 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 1.228 EUR (oziroma 619 EUR na osebo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenskim državljanom vizum do 90 dni ni potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj za čas potovanja. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 669 times, 1 visits today)
0