Super priložnost, da jesen preživite v Kuala Lumpur – ju, ali pa si ga izberete samo kot izhodišče za vaše potovanje po Aziji. Po Aziji pa lahko ugodno potujete na primer z Air Asia, Cathay Pacific, Nok Air, Jetstar Asia

Budimpešta – Kuala Lumpur – Budimpešta

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Qatar Airways

Število prestopov: 1

Kraj prestopa: Doha: 1h 05m v smeri proti Kuala Lumpurju.

Doha: 1h 35m v smeri proti Budimpešti.

Tja in nazaj lahko poletite že za 382 EUR iz nam bljižnega letališča v Budimpešti. Cena velja za povratni let Budimpešta – Kuala Lumpur – Budimpešta  v obdobju od 30. oktober do 13. november. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

kuala lumpur

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Budimpešti in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Slovenskim državljanom vizum ni potreben do 90 dni. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan vstopa v Malezijo.

(Visited 218 times, 1 visits today)
0