Havaji so super destinacija za tiste ki obožujejo plaže, surfajo, in raziskujejo neokrnjeno naravo. Vse to dobite v ” paketu ” če obiščete Havaje, zraven pa še unikatne prizore iz zgodovine in znamenito Havajsko kulturo.

Milano – Havaji – Milano

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Air Canada in United Airlines

Število prestopov: 2

Kraji prestopov:  Frankfurt 1h 05m, Vancouver 3h 20m v smeri proti Havajem

San Francisco: 5h 02m, New York: 1h 05m v smeri proti Milanu.

Tja in nazaj lahko poletite že za 557 EUR iz nam bljižnega letališča v Milanu. Cena velja za povratni let Milano –Honolulu – Milano  v obdobju od 26. oktobra do 02. novembra. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

havaji

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 862 times, 1 visits today)
0